Στους 45 έφτασαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Μανώλη Μάκαρη, υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας, επικεφαλής του “Ανοιχτού Δήμου - Ενεργοί Πολίτες”, μετά τη σημερινή παρουσίαση πέντε ακόμη.

Είναι η Μαρία Αγγελή δικηγόρος, ο Κώστας Καμαρινόπουλος πυροσβέστης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρωμόβρυσης Αρφαρών, η Παναγιώτα Μακρή κομμώτρια, ο Μάριος Παπακωνσταντίνου γεωπόνος από τον Άμμο του Άρι και ο Νικηφόρος Ψυχογιάννης αθλητής και φοιτητής στο τμήμα τουριστικών σπουδών…

Όπως ανέφερε η Μαρία Αγγελή, το κριτήριο που μέτρησε ώστε να αποφασίσει να είναι υποψήφια ήταν ο σεβασμός της και η εκτίμησή της προς το πρόσωπο του Μανώλη Μάκαρη, η εργατικότητά του και η αφοσίωσή του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου.

Ο Κώστας Καμαρινόπουλος σημείωσε ότι αποδέχτηκε την πρόταση του Μανώλη Μάκαρη να είναι υποψήφιος στο συνδυασμό του γιατί πιστεύει ότι έχει την εμπειρία και τις γνώσεις ώστε αλλάξει σελίδα στο Δήμο Καλαμάτας, σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και με σκληρή δουλειά.

Η Παναγιώτα Μακρή είπε ότι ήταν τιμητική η πρόταση που της έκανε ο Μανώλης Μάκαρης για να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, δεδομένου ότι πρόκειται για μια ικανή και εξαίρετη προσωπικότητα, για έναν άνθρωπο που μπορεί να προσφέρει πολλά και έναν ιδιαίτερο επιστήμονα.

Ο Μάριος Παπακωνσταντίνου σημείωσε ότι επιδίωξή του είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του, η ανάπτυξη του πρασίνου στο Δήμο και η δημιουργία χώρων αναψυχής.

Τέλος ο Νικηφόρος Ψυχογιάννης ευχαρίστησε θερμά τον Μανώλη Μάκαρη που του πρότεινε να είναι υποψήφιος στο συνδυασμό του, λέγοντας χαρακτηριστικά “σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δίνετε το δικαίωμα να είμαι ενεργός πολίτης”.