Ο συνδυασμός του Μανώλη Μάκαρη “Ανοιχτός Δήμος Ενεργοί πολίτες” παρουσίασε σήμερα 28 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του ιστορικού Δημαρχείου Καλαμάτας επί της Αριστομένους, τις νέες και νέους συνεργάτες του στον δημοτικό συνδυασμό της παράταξης Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες Καλαμάτας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Μάκαρη:

Κυρίες και κύριοι σας ευχόμαστε χρόνια πολλά! Καλή και δημιουργική χρονιά για όλες και όλους, για την Καλαμάτα, την Μεσσηνία και την Ελλάδα!

Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που δημιουργήθηκε η δημοτική μας παράταξη. Ο Ανοιχτός Δήμος όλα αυτά τα χρόνια έχει να επιδείξει πολύπλευρο έργο . Η στόχευση ήταν και είναι ξεκάθαρη και αταλάντευτη. Όπως ξεκάθαρες και αταλάντευτες ήταν και είναι οι αξίες και τα πιστεύω μας. Με συγκροτημένη δουλειά και επιστημονικό τρόπο προσεγγίσαμε τα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας, προτείναμε και δώσαμε λύσεις και μέσα από το κοινό μας όραμα για την Καλαμάτα διαμορφώσαμε τους άξονες της αναπτυξιακής στρατηγικής για μια πόλη έτοιμη για τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.

Σήμερα 5 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την πρώτη ομάδα νέων υποψηφίων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της παράταξής μας. Αυτοί οι συμπολίτες μας αξιολόγησαν θετικά το έργο της παράταξής μας και εντάχθηκαν σε αυτήν εμπλουτίζοντας την με ιδέες και προτάσεις. Έχουν μια σημαντική κοινωνική δράση μέσα από το επάγγελμά τους ή μέσα από την συμμετοχή τους σε συλλόγους και φορείς. Αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων και περιοχών της Καλαμάτας. Οι περισσότεροι από αυτούς πρώτη φορά εκτίθενται στα κοινά με ένα και μοναδικό σκοπό : να συνεισφέρουν για το κοινό καλό.

Η παράταξή μας κάνει πράξη την διεύρυνση και αγκαλιάζει όλους τους νέους υποψηφίους. Μαζί με τους υποψηφίους του 2014 αλλά και με όλους αυτούς που θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες διαμορφώνουμε μια δυνατή ομάδα.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν τους νέους μας υποψηφίους:

Κώστας Αρβανίτης – ηλεκτρολόγος μηχανικός, πτυχιούχος Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.
Χρήστος Αργυρόπουλος – οικονομολόγος -καθηγητής μέσης εκπαίδευσης
Ειρήνη Γρηγοροπούλου – χειροτέχνης- καλλιτέχνης, πρ. πρόεδρος των περιπτερούχων Νομού Μεσσηνίας, εθελόντρια νοσηλεύτρια Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Στέλλα Καραμπάγια – έμπορος
Γεωργία Κλείδωνα – ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης στο Ιστορικό Κέντρο