Αποδέχθηκα την πρόταση του επικεφαλή του Ανοιχτού Δήμου Ενεργοί Πολίτες κ. Μανώλη Μάκαρη, να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο για τις Δημοτικές εκλογές του Δήμου Καλαμάτας.

0 1ος Λόγος: Ο Μανώλης Μάκαρης, έχει ταυτίσει το όνομά του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από το 2014 τον παρακολουθώ, να συμμετέχει και να μάχεται ανελλιπώς για τα προβλήματα της Καλαμάτας. Επιπλέον προκειμένου να γνωρίσει περισσότερο την Τ.Α., έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, για την αυτοδιοίκηση.
Ο 2ος Λόγος: Ζω σε ένα οικογενειακό περιβάλλον έντονα πολιτικοποιημένο, έτσι από μικρός ένιωσα την επιθυμία της συμμετοχής μου στα κοινά. Μαθητικά συμβούλια, Φοιτητικές εκλογές. Σήμερα ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι, δίνει αποφασιστικό και ασυμβίβαστο ρόλο στον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ να παράγει πολιτική. Αυτό το ρόλο θέλω να υπερασπιστώ και διεκδικώ την εκλογή μου.
Ο 3ος Λόγος: 15 χρόνια ασχολούμαι με τον αθλητισμό, αυτό μου έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσω πολλούς αθλητικούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Όταν επέστρεφα στην Καλαμάτα ,απογοητευόμουνα.
Ο 4ος Λόγος: Θέλω να ζήσω στο τόπο που γεννήθηκα και μεγαλώνω. Βλέπω την πόλη μας μέσα από το βλέμμα των νέων της ηλικίας μου, γνωρίζω τα θέλω τους, γιατί είναι και δικά μου. Αυτά τα θέλω αναδεικνύω με την υποψηφιότητά μου. Διεκδικώ μια παραγωγική Ανθρώπινη, σύγχρονη Καλαμάτα, που θα σέβεται και θα αγαπά τον Άνθρωπο και το περιβάλλον.
Ο 5ος Λόγος: Σπουδάζω Διοίκηση-Οικονομία- Επικοινωνία Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων (ΤΕΙ Δ. Ελλάδος),πιστεύω μου είναι: ότι η κάθε μορφή εναλλακτικού Τουρισμού, είναι ένα αναπτυξιακό παραγωγικό εργαλείο για την Καλαμάτα και την Μεσσηνία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να Τουριστικοποιήσουμε την Οικονομία. Γι’ αυτό και λέω είναι ένα αναπτυξιακό-παραγωγικό εργαλείο.
Ο 6ος Λόγος: Είμαι αθλητής στίβου. Στον αθλητισμό για να κατακτήσουμε νίκες, μάθαμε να: ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ.

Νικηφόρος Ψυχογιάννης
Φοιτητής Τ.Ε.Ι. Δ.Ελλάδος
Διοίκηση, Οικονομία, Επικοινωνία Πολιτιστικών &Τουριστικών Μονάδων