Εδώ και 23 χρόνια επέλεξα να ζω στην Καλαμάτα. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια καταβλήθηκε μια σχετική προσπάθεια βελτίωσης, πιστεύω πως ο τόπος αυτός που ζούμε αξίζει πολλά περισσότερα.

1. Να λυθεί επιτέλους το σοβαρό χρονίζον πρόβλημα της διαχείρισης των σκουπιδιών. Εδώ και χρόνια η Μαραθόλακκα έχει μετατραπεί σε τοξική περιοχή-εστία μόλυνσης για την οποία πληρώνουμε και πρόστιμο.

2. Να αντιμετωπιστεί άμεσα το μεγάλο πρόβλημα ασφάλειας στις γειτονιές  και τα χωριά του δήμου. Παρά τα δραματικά αυξημένα περιστατικά κλοπών και βίας ιδιαίτερα στα χωριά, δεν υπάρχει καμία αστυνόμευση(τακτικές περιπολίες).

3.Να αναβαθμιστούν και αναπτυχθούν και οι γειτονιές πέραν του κέντρου καθώς και οι αγροτικές περιοχές. Καλαμάτα δεν είναι μόνο η πλατεία και το ιστορικό κέντρο.

4. Να δοθεί ώθηση στον ποιοτικό τουρισμό. Όχι μόνο βιαστικοί , περαστικοί τουρίστες από το αεροδρόμιο αλλά προσέλκυση τουριστών στην πόλη όλο το χρόνο.

5. Η βελτιστοποίηση της πολιτιστικής ανάπτυξης της πόλης. Ενίσχυση και εξωστρέφεια όλων των φορέων που παράγουν πολιτισμό.

Επειδή πιστεύω πως μόνο με την ενεργοποίησή μας μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα αυτά, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ανοιχτός-Δήμος-Ενεργοί Πολίτες .Ζητώ την στήριξή σας για να δώσουμε στην πόλη αυτή το καλύτερο μέλλον που της αξίζει.

Γιατί μπορούμε καλύτερα.

                                                                  ΤΙΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ

                                                                οικονομολόγος-συγγραφέας