Ο Γιώργος Λουριδάς γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1987. Είναι σκηνοθέτης και κινηματογραφιστής.

Είναι πτυχιούχος της Λογιστικής σχολής Πειραιά και του τμήματος Κινηματογράφου της σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με συμμετοχή σε πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Université de Picardie-Jules-Verne στην Γαλλία.

Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα έχει εργαστεί στο λογιστήριο της πολυεθνικής εταιρείας Reckitt Benchkiser (περίοδος 2006-2008) και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στο τμήμα μισθών και συντάξεων το 2009. Επίσης έχει απασχοληθεί και με τον ξενοδοχειακό τομέα στην Καλαμάτα την περίοδο 2011-2014, στο ξενοδοχείο Rex.

Αμέσως μετά, αποφασίζει να ιδρύσει την δική του καλλιτεχνική εταιρεία για την ανάδειξη και προώθηση νέων κινηματογραφιστών και καλλιτεχνών. 

Στην δράση της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται η δημιουργία εκδηλώσεων, όπως το επιτυχημένο τετραήμερο φεστιβάλ avant garde στην Καλαμάτα τον Νοέμβριο του 2014 και η συνδιοργάνωση της έκθεσης ζωγραφικής του Άγγελου Παπουτσή στην Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 2015. Επίσης η ενεργή συμμετοχή στην συνδιοργάνωση των φεστιβάλ Comic n’ Play στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης τις περιόδους 2014 - 2015.

Μέσω της εταιρείας έχουν ανέβει ως τώρα δύο θεατρικές παραστάσεις («Άνθρωπος 1» και «Ο Γερολαγός») και έχουν παραχθεί τρεις μικρού μήκους ταινίες (οι δύο με συνεργασίες σε Γερμανία και Σκωτία) και μία μεγάλου μήκους, η “La Compagne Des Morts” (με Γαλλική συμπαραγωγή).

Τον Αύγουστο του 2017, μέσω συνεργασίας του με την ΕΥΔΑΠ και την Υπηρεσία Αξιολόγησης και Υποστήριξης Νέων Δραστηριοτήτων, συμμετείχε στο project με θέμα: “Πόλεις και Νερό”, συνδιαμορφώνοντας την πλατφόρμα ανάδειξης του ιστορικού αρχείου της Αθηναϊκής Εταιρίας Προμήθειας Νερού και με 16 φωτογραφίες του συμμετείχε στην “1η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας” στη Σεούλ της Νότιας Κορέας.